Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: September 29, 2015

Shtypshkronja Digi Print mirëpret nxënësit e klasave të treta

1

Nxënësit mësojnë procesin e shtypjes së librave dhe materialeve tjera për shtypje Sa më shumë rritemi aq më shumë jemi kureshtarë dhe duam të mësojmë sa më shumë. Kësaj here nga mësimet e mësuara në klasë deshëm të dinim dhe të shihnim me sytë tanë se si shtypen librat, reklamat dhe materialet tjera për shtyp. Mësuam gjëra të reja, mësuam ... Read More »