Monday, 15 October, 2018

Daily Archives: August 28, 2015

Orari mësimor për 1 dhe 2 shtator 2015/16

Të nderuar prindër, Urojmë të keni kaluar pushime të këndshme me dëshirën që të ju përcjellë mbarësia, sukseset dhe shëndeti. Në tabelën e mëposhtme e keni orarin për ditën e parë dhe te dytë të vitit të ri shkollor, pra per të martën dhe të mërkuren. Vërejtje: Ditën e parë të shkollës, të gjithë prindërit i sjellin nxënësit në shkollë. Read More »