Friday, 18 January, 2019

Daily Archives: May 28, 2015

Festa e Abetares

IMG_0230

Pothuajse një vit shkollor kaloi për më të vegjlit e shkollës duke mësuar shkronjat e alfabetit. Ata, përfundimisht i mësuan të gjitha shkronjat e gjuhës së bukur shqipe. Tashmë shkronjat e mësuara, të dorës e të shtypit, i përdorin për të lexuar e shkruar me kënaqësi. Për të treguar rëndësinë e përfundimit të shkronjave dhe fillimit të një rrugëtimi të ... Read More »

Lajmërim

Lajmërohen  nxënësit dhe prindërit e nxënësve të shkollës ”Mileniumi i Tretë”, se për nder të 1 Qershorit –Ditës së Shkollës “Mileniumi i Tretë” të hënën më 1 Qershor nuk do të punohet . Drejtoria e Shkollës ju uron këtë festë.   Read More »