Wednesday, 23 January, 2019

Daily Archives: May 26, 2015

JA FITUESIT PËR FOTOGRAFINË MË TË MIRË!

Dakol Hadri

Tre fotografët më të mirë të shkollës “Mileniumi i Tretë” janë: Dakol Hadri – Vendi i parë, Dea Buleshkaj – Vendi i dytë dhe Gentiana Hoxha – Vendi i tretë. Fotografitë më të mira u përzgjodhën nga fotografi i njohur shqiptar, Afrim Spahiu. Nga 79 foto konkurruese, i nderuari Spahiu përzgjodhi dhjetë më të mirat, duke veçuar pastaj treshen finaliste. ... Read More »