Wednesday, 23 January, 2019

Daily Archives: May 22, 2015

Mësojmë , kujdesemi, respektojmë rregullat në komunikacionin

17

Kur ecim në rrugë, duhet të kemi kujdes që të shmangim aksidentet e mundshme, sepse mund të pësojmë lëndime të rënda trupore dhe ta rrezikojmë edhe jetën. Pranda,j, ne, si fëmijë dhe nxënës të vegjël duhet të kemi më shumë informacione për rregullat dhe shenjat e komunikacionit, të cilat janë të vendosura në rrugë. Përveç mësimit që kemi marrë nga ... Read More »