Wednesday, 23 January, 2019

Daily Archives: May 14, 2015

Këshilla të dobishme për trup të shëndoshë

five1

Fëmijët rriten, edukohen dhe mësojnë shumë gjëra në jetë. Ata mësojnë edhe për shëndetin dhe mënyrën se si duhet të kenë shëndet të mirë dhe trup të shëndoshë. Nxënësit e klasave të treta mësuan edhe më shumë duke vizituar qendrën e fitnesit Fivestar. Këtë vizitë e mundësuan prindërit e nxënësve të shkollës sonë, Shqipe dhe Fiton Peja. Fëmijët dëgjuan dhe ... Read More »

Vrapimi i Pranverës

Krosi1

Dita e premte e 8 majit ishte zgjedhur për të matur qëndrueshmërinë dhe shpejtësinë e më të mirit në krosin pranveror të mbajtur në Gërmi dhe të organizuar nga mësimdhënësit e Edukatës Fizike në kuadër të Departamentit të Shkathtësive. Nxënësit nga klasa e IV deri në klasën e XII, ishin përgatitur me pajisje sportive për të qenë pjesë e kësaj ... Read More »