Wednesday, 23 January, 2019

Daily Archives: May 12, 2015

SHKOLLA JOPUBLIKE “MILENIUMI TRETË” DHURON BURSA TË PLOTA SHKOLLIMI PËR NXËNËSIT ME INTELEGJENCË TË JASHTËZAKONSHME, TË IDENTIFIKUAR DHE PËRKRAHUR NGA PROJEKTI ATOMI

foto 2

Katër fëmijë me inteligjencë të jashtëzakonshme, të identifikuar dhe të përkrahur nga Projekti Atomi, do të mund të fillojnë shkollimin e tyre në Shkollën “Mileniumi i Tretë” Drejtoresha e Shkollës Mileniumi i Tretë, Znj Afrore Lila, njoftoi sot se Shkolla “Mileniumi i Tretë” ofron 4 bursa të plota shkollimi për katër fëmijë me inteligjencë të jashtëzakonshme, ndryshe të njohur edhe ... Read More »