Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: April 23, 2015

Aktivitete dhe fushatë për krijimin e një ambienti gjelbërues

DSC_0743

Dita e Tokës 2015! Nxënësit e shkollës sonë në mbrojtje të ambientit. Ideja për Ditën e Tokës është zhvilluar që nga viti 1970, kur 20 milion amerikanë morën pjesë në demonstratën mjedisore, e cila mori emrin pikërisht ”Dita e Tokës’’ dhe kjo demonstratë ndikoi që çështja mjedisore të futet në programin shkollor. Dita Botërore e Mjedisit është një ngjarje e ... Read More »