Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: March 3, 2015

Konkursi i Fotografisë

konkursi

Ky projekt kulturor synon të nxjerrë në pah fotografë të rinj të shkollës sonë dhe të përurojë fotografinë si formë e shprehjes së artit bashkëkohor. Ftojmë nxënësit të konkurrojnë me fotografi personale. Konkursi do të jetë i hapur deri në fund të marsit. Më pas do të shpallen tre fotografët më të mirë të shkollës “Mileniumi i Tretë”. Fotografitë mund ... Read More »