Sunday, 16 June, 2019

Daily Archives: February 27, 2015

PËRRALLAT E GJYSHËRVE

Znj. Lumnije Etemi

Kush janë ata që na duan më shumë se prindërit tanë? Kush janë ata që çdo ditë palodhshëm mendojnë dhe kujdesen për ne? Ata të cilët asnjëherë nuk lodhen, nëse kemi dëshirë të këndojmë, kërcejmë e bërtasim, e për ta kjo është vetëm një lumturi! Ata janë GJYSHJA & GJYSHI ! Gjyshërit janë njerëzit më të këndshëm me të cilët ... Read More »