Sunday, 16 June, 2019

Daily Archives: February 19, 2015

Instrumentistët e vegjël

Art Gashi

Duar të vogla por që krijojnë një atmosferë shumë të këndshme në klasën “ Dielli”. Dikush me kitarë e dikush me piano po luan melodi të bukura për shokët dhe shoqet e klasës. Këta fëmijë e duan muzikën, artin andaj edhe një pjesë të kohës ia kushtojnë këtyre instrumenteve. Read More »