Sunday, 16 June, 2019

Daily Archives: February 18, 2015

Vizitë në Klinikën e lëkurës “ DermaD”

IMAG4116

Në kuadër të bashkëpunimit dhe me ftesë të doktoreshës znj. Shkëndije Dobruna e cila njëherit është edhe prinde e dy nxënëseve në shkollë, nxënësit e klasave të gjashta së bashku me kujdestaret e tyre ishin për vizitë në klinikën “DermaD” . Qëllimi i vizitës ishte që nxënësit të marrin informata lidhur me mirëmbajtjen e lëkurës. Doktoresha mbajti një ligjëratë për ... Read More »