Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: February 17, 2015

Orë letrarë për Pavarësinë e Kosovës

D1

Për nder të Ditës së Pavarësisë së Kosovës, nxënësit e klasave të larta mbajtën një orë letrare të shoqëruar me pjesë muzikore. Ky program artistik u mbajt në Hapësirën për shumë qëllime Nxënësit që tashmë janë të dëshmuar në artin e shkrimit e sprovuan vetën edhe në interpretimin e tyre, duke lexuar ese me tematika të ndryshme. Niveli përmbajtjesor artistik ... Read More »

Nxënësit e klasëve të para njihen me të drejtat dhe përgjegjësitë e tyre si qytetarë

po2

Me nismën e prindit Sami Halimi, njëherësh pjesëtar i Policisë së Kosovës, u mundësua një ligjëratë vetëdijësuese para nxënësve të klasëve të para. Ligjërata u mbajt nga tre policë të Policisë së Kosovës, të cilët i njohën fëmijët me uniformën e një polici, pajisjet policore, rolin e tyre për shoqërinë, numrin e telefonit të cilin duhet ta thërrasin në rast ... Read More »