Sunday, 16 June, 2019

Daily Archives: February 6, 2015

“Mileniumi i Tretë” nikoqire e shpalosjes së aktiviteteve të projektit vjenez ACES para shkollave publike

Dje në shkollën tonë u mbajt takimi informues i organizuar nga Akademia e Shkollave të Evropës Qendrore – ACES, me ç’rast shkolla jonë ishte nikoqire, falë angazhimit në këtë projekt për tri herëme radhë dhe interesimit për të qenë pjesëmarrëse në aktivitetet e organizuara nga ky projekt. Pjesëmarrës në këtë takim ishin përfaqësues të Ministrisë së Arsimit, Drejtorisë Komunale të ... Read More »

MBESAT DHE NIPAT TANË

            Mbesat dhe nipat tanë janë ushqimi ynë shpirtëror i cili është i vlefshëm e dobishëm më shumë se çdo gjë tjetër, më shumë se tërë pasuria botës. Dashuria e tyre ndaj gjyshes dhe gjyshit janë të qiltëra sepse dalin nga thellësia e zemrave të tyre pa asnjë deformim. Kjo dashuri nuk përpëlitet fare nëpër mendje e cila din të ... Read More »