Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: February 3, 2015

Njoftim

Njoftim

Të nderuar prindër Ju njoftojmë se të enjten, më 5. 02. 2015 nxënësit e klasave VI-XII e përfundojnë mësimin në ora 12.00 dhe kthehen në shtëpi me transport të shkollës. Kjo do të ndodhë sepse të njejtën ditë në shkollë nga ora 12.00 do të mbahet një takim me mësimdhënës nga tërë Kosova të organizuar nga ACES (Akademia e Shkollave ... Read More »