Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: December 18, 2014

Program festiv në shkollën “Mileniumi i Tretë”

intro

Sot në shkollën “Mileniumi i Tretë” u mbajt program festiv. Fëmijët na kënaqën jashtëzakonisht me performancat e tyre artistike. Ata performuan para prindërve, mësimdhënësve dhe bashkëmoshatarëve shkollorë. Pas fjalës përshëndetëse të Gresës së dashur, folëse, filloi shfaqja e talentëve një nga një. Zërat e vogëlushëve tanë kumbuan si magji me këngë të bukur për dimrin. Më pas një grup i ... Read More »

Programi “Trupi ynë”

2

Nxënësit e klasave të treta, mbajtën programin“ Trupi ynë” si rezultat i projekteve modulare. Fëmijët në këtë program dramatizuan për pjesët e trupit. Në fund prindërit që ishin pjesëmarrës u argëtuan me dy pika muzikore.     Read More »

Nxënësit e shkollës sonë aktivë edhe në sport

S2

Gjatë këtij gjysmëvjetori nxënësit e shkollës “Mileniumi i Tretë” ishin aktivë edhe aktivitetet sportive te organizuara jashtë shkollës. Ekipi i basketbollit mori pjesë në turneun e organizuar nga Prishtina High School. Ekipi i futbollit ishte pjesëmarrës në turneun e organizuar nga kolegji “Universum” per nder të Festës së Flamurit dhe në turneun e organizuar nga shkolla “Britanica”. Këto lojëra u ... Read More »