Tuesday, 19 February, 2019

Daily Archives: December 16, 2014

Dhuratat për nxënësit me nevoja të veçanta

1003065_676409482479007_5959031898135121928_n

Në kuadër të aktiviteteve të dhjetorit, dje u bë shpërndarja e dhuratave dhe mjeteve didaktike nxënësve me nevoja të veçanta në shkollën “Kongresi i Manastirit”, Gllamnik, Podujevë, nga nxënësit e Mileniumit të Tretë. Fëmijët u entuziazmuan nga dhuratat që morën dhe gjithashtu nga prezenca e babadimrit që e bëri edhe më tërheqës rastin. Falënderime dhe mikpritje kishim edhe nga menaxhmenti ... Read More »

Në përgatitje të programit festiv

t6

Nxënësit e shkollës “Mileniumi i Tretë” janë duke përgatitur një program festiv. Hapësirat e shkollës sonë gumëzhinin sot nga zërat e fëmijëve, të cilët dukeshin shumë entuziastë. Kush aktronte, kush luante me kitarë, kush recitonte…Një gjë vërehej në fytyrat e tyre të qeshura: gëzimi për sukseset e arritura në shkollë dhe për ardhjen e Vitit të Ri. Programi do të ... Read More »

Dordoleci

dordoleci7

Nxënësit e klasëve të dyta po vazhdojnë me aktivitetet për Vitin e Ri. Të premten, ata punuan dordolecin me material reciklues.   Read More »

Vizitë në “UNICEF Innovation Lab Kosovo” dhe “Innovation Center Kosovo”

Mil3 I&C Class visiting ICK (1)

Në kuadër të klasës “Creativity and Innovation” nxënësit e shkollës “Mileniumi i Tretë” patën rastin të vizitojnë dy organizata joqeveritare të cilat promovojnë dhe kultivojnë inovacionin dhe idetë kreative të rinisë kosovare. “UNICEF Innovation Lab Kosovo” dhe “Innovation Center Kosovo” prezentuan punën e tyre dhe projektet të cilat kanë për qëllim përkrahjen e të rinjve në implementimin e zgjidhjeve kreative ... Read More »

Vizitë në Fakultetin e Shkencave Mjekësore, Rezonanca

r4

Në kuadër të projekteve modulare nxënësit e klasave të treta janë duke punuar në temën “ Ta njohim trupin tonë” .  Që të informohen edhe më shumë rreth kësaj teme, fëmijët sot vizituan Fakultetin e Shkencave Mjekë sore “ Rezonanca”. Fëmijët patën rastin  t’i shohin dhe të informohen më detajisht për pjesët e trupit nga profesorët që ligjërojnë këto lëndë. ... Read More »