Wednesday, 20 March, 2019

Daily Archives: October 30, 2014

FTESË – Ekspozita e projekteve

Të nderuar prindër, Kemi kënaqësinë të ju ftojmë ta vizitoni Ekspozitën me produktet e dala nga java e Mësimit te Bazuar në Projekte. Ekspozita do te jete e hapur më 31 tetor 2014 nga ora 10:00 deri ne 11:30 dhe do te mbahet te Këndi i Kabineteve. Ju mirëpresim! Agjenda për ditën e premte, më 31 tetor 2014 Ora Klasat ... Read More »