Wednesday, 20 March, 2019

Daily Archives: October 9, 2014

Ligjëratë për vetëdijesimin kundër kancerit të gjirit

Ligjëratë për vetëdijesimin kundër kancerit të gjirit

Sot në shkollën tonë u mbajt një ligjërate për vetëdijesimin e popullatës kundër kancerit të gjirit. Ligjërata është mbajtur nga Dr. Ekrem Hyseni – onkolog nga Klinika e Onkologjisë në QKUK për nxënëset e gjimnazit. Qëllimi i ligjëratës ishte sensibilizimi i të rejave për luftën kundër kancerit të gjirit dhe ndikimi që atom und ta kenë në rrethin ku jetojnë. ... Read More »