Wednesday, 23 January, 2019

Daily Archives: June 18, 2014

Të nderuar prindër të nxënësve të klasës 1-8,

Njoftim

Ju informojmë se ditën e enjte më 19 qershor 2014 përfundon viti shkollor 2013/14 për klasat 1-8, si dhe po në këtë ditë orari i mësimit do të jetë i shkurtuar: për klasat 6-9 mësimi përfundon në ora 11.00 për klasat 1-5 mësimi perfundon në ora 12.00 Drejtoria e shkolles ju uron pushime të këndshme! Read More »