Sunday, 22 October, 2017

MBP

Shpërfaqje e talentit, kreativitetit dhe punës grupore në Mësimin e Bazuar në Projekte

IMG_6361

Hulumtim, organizim në grupe, shpërfaqje e ideve për tema ndërlëndore, të gërshetuara natyrshëm e bukur, sipas dëshirave të nxënësve. Një javë ndryshe, javë në të cilën nxënësit në grupe i udhëheq koordinatori i grupit dhe ndan detyrat sipas marrëveshjes. Nxënësit me zell dhe vullnet për të qenë sa më të suksesshëm garojnë për produktet finale. Në fund, puna e tyre ... Read More »

Ftesë

Të nderuar prindër, Ju njoftojmë se sot, në ora 9.00, hapet Ekspozita e Javës së Projekteve e cila do të jetë e hapur deri të mërkurën, më  2.11.2016. Ju ftojmë të na vizitoni! Read More »

Njoftim

Njoftim

Të nderuar prindër, Ju njoftojmë se për shkak të përfundimit të Javës së Mësimit të Bazuar në Projekte dhe prezantimit të projekteve, nesër, më datë 28.10.2016, të gjithë nxënësit e klasave 6-12 përfundojnë mësimin në ora 14.00. Read More »

Prezantime dhe produkte kreative në Mësimin e Bazuar në Projekte

y5

Kënaqësi, kreativitet dhe përkushtim në Javën e Projekteve! Projekti: Biometrika Projekti: Jeta jashtëtokësore dhe mesazhet nga hapësira    Projekti: Healing Plants Librin mund ta gjeni në linkun në vijim: https://docs.google.com/document/d/1hVQqZjU7nFz_lKLPGsniVTEm3qTesu37fmjE5cH0sck/pub Projekti: A coffee to wake up with Projekti: Uji Projekti: Obeziteti Read More »

Sot në shkollën tonë filloi java e Mësimit të Bazuar në Projekte

for5

Gjatë kësaj jave do të realizohen 21 tema të ndryshme në të gjitha nivelet e shkollimit. Nxënësve dhe mësimdhënësve iu urojmë punë të mbarë dhe suksese! Projekti “Forenzika” ka për qëllim zhvillimin e njohurive të nxënësve rreth aplikimit të metodave shkencore në identifikimin dhe zbulimin e të fshehtave të krimit. Projekti “Obeziteti” ka për qellim, vetëdijësimin e nxënësve për shkaqet ... Read More »

MËSIMI I BAZUAR NË PROJEKTE

21

NJË JAVË PËRPARIMI E KËNAQËSIE Java e projekteve u finalizua sot me prezantimin e hapur në shkollën Mileniumi i Tretë prej orës 8:30-11:00. Në hapësirën për shumë qëllime u ekspozuan punimet e një jave, që nga e hëna, ditë kur nisi Mësimi i Bazuar në Projekte. Punimet e shfaqura sot ishin dëshmia më e mirë e punës së mrekullueshme të ... Read More »